COOPERATIVA D'AGRIS D'ALCANAR, S.C.C.L. © 2018 -- Template: FreshJoomlaTemplates

La nostra entitat, "La Cooperativa" és per als nostres socis, una empresa que tot i les dificultats que travessa el sector, presenta una gran salut económica i amb bones expectatives cara al futur. La Direcció i el Consell Rector treballen amb l'afany d'aconseguir situar l'entitat entre les millors empreses d'exportació de cítrics. Per això, és necessari comptar amb les millors instal.lacions possibles per treballar la millor fruita.

Des de la seva fundació, al 1965, el treball es va dur a terme a les antigues instal.lacions del poble fins l'any 2001. El creixement de la producció i les necessitats de potenciar la qualitat ens van portar a la posada en funcionament de l'actual central, l'any 2002.

Degut a les necessitats creixents davant els clients, des del 2002 s'han realitzat ja 2 ampliacions.

La primera el 2004, amb increment de nau, maquinária i capacitat de fred. La segona, el 2006, amb increment de nau i maquinária. Actualment s'estan realitzant els tràmits per autoritzar una tercera ampliació.

En aquests moments,l´ Exportadora d'Agris d'Alcanar SCCL compta amb dues línies de confecció de cítrics entrellaçades i amb calibrador electrónic. L'última remodelació de les li­nies es va fer al estiu del 2008. Disposem d`unes instal.lacions modernes i funcionals per satisfer els nostres clients, amb disponibilitat, quantitat i qualitat.